Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Seyhan, Dev Spor Kompleksi’ne kavuşuyor

Seyhan, Dev Spor Kompleksi’ne kavuşuyor

Seyhan, Dev Spor Kompleksi’ne kavuşuyor

Seyhan Ilçesi, Seyhan Belediyesinin ‘gençlige yatirim’ olarak gördügü dev bir spor Kompleksi’ne kavusuyor.  Sporun ve sporcunun her zaman yaninda yer alip destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay geçtigimiz hafta sonunda hazirliklarinda son asamaya gelinen Emre Gönlüsen Spor Kompleksi’ne giderek tesislerin son durumunu yakindan inceledi. Spor yaparak tesisin biten bölümlerini test eden Baskan Akay,  Çok amaçli spor tesisimiz bitme asamasinda. Tesisi kisa zaman içerisinde açarak gençlere ve sporseverlere armagan edecegiz” dedi.

 

AKAY: SPOR TESISLERI GENÇLIK AÇISINDAN ÇOK BÜYÜK ÖNEM TASIYOR

Amansiz hastaliga yenik düserek yasama veda eden Adanali Spor Spikeri Emre Gönlüsen’in adini verdikleri spor kompleksinin bitme asamasinda oldugunu belirten Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay, “Tesislesmeye çok büyük bir önem veriyoruz. Spor tesisleri, gençlerimizin gelecekte iyi bir birey olmalari hususunda çok büyük bir önem tasiyor. Yeni bazi sportif tesisleri de Adana’miza kazandirma düsüncemiz var. Bu konudaki, çalismalarimiz titiz bir sekilde devam ediyor” diye konustu. 

TESISDE YOK YOK!

Emre Gönlüsen Spor Kompleksi’nde yaptigi kontroller sonrasinda bazi eksikliklerin hizli bir sekilde tamamlanmasi yönünde talimat veren Baskan Akay, konusmasini söyle tamamladi. “Spor tesisimizde yok yok. Çok amaçli spor salonu içerisinde; Basketbol, Voleybol, Hentbol ve Futbol antrenman ve müsabakalari yapilabilecek. Açik alan da, 1 adet futbol sahasi, 1 adet tenis kortu, 1 adet basketbol sahasi, 1 adet voleybol sahasi ve 2 adet bocce sahasi bulunuyor.  Gençlerimiz degisik branslardan faydalanabilecekler. Emre Gönlüsen Spor Kompleksimiz simdiden, Adana’miza,  Seyhan’imiza hayirli olsun” seklinde konustu.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli